SUBARU

Stacks Image 8494
HITTA TILL AUTOCENTER
Stacks Image 8502
BOKA PROVKÖRNING
Stacks Image 8506
BOKA SERVICE
Stacks Image 8528
Riktig tuffhet är en kombination av ödmjukhet, styrka och uthållighet. Forester har dessa kvaliteter inbyggda i sin kraftfulla och tuffa design. Vassare och mer elegant än någonsin. Boka provkörning här
Stacks Image 8491

Att uppnå en bra balans mellan form och funktion är en tuff utmaning för alla biltillverkare. Levorg är ett enastående exempel på en lyckad sådan. Här går teknik och funktion hand i hand med design och estetik. I Levorgens kupé är du och dina passagerare omslutna av modern komfort. Interiören är rymlig och mångsidig. Varje funktion i Levorg är placerad precis där du behöver den, när du behöver den. Den rymliga och smarta designen gör allt mycket enklare och din körning bekvämare.

Under huven på Levorg sitter det senaste tillskottet till Subarus dynamiska familj av Boxermotorer. Den toppmoderna 1,6-liters DIT-motorn med direktinsprutning och turbo. En fantastisk kombination av driftsäkerhet, prestanda och ekonomi. Många av de egenskaper som bidrar till körglädjen hos Levorg hjälper också till att skydda de som åker i bilen. Bra kör- och vägegenskaper, bra bromsar, god sikt och snabb respons kan vara skillnaden mellan att undvika en olycka och att råka ut för den. Boka provkörning här

Stacks Image 335
Subaru EyeSight
På Subaru tror vi på heltäckande SÄKERHET och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. Genom att använda bilder från båda kamerorna för att exakt bestämma form, hastighet och avstånd, upptäcker systemet inte bara bilar och andra större fordon, utan även motorcyklar, cyklar och fotgängare. När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka. Med den förbättrade säkerhetsprestandan som EyeSight erbjuder blir din bilkörning tryggare.

EyeSight erbjuder två typer av teknik:
Förarassistans som stöttar dig i din uppmärksamhet på vägen, och krockförebyggande funktioner som förebygger olyckor genom att ingripa och stoppa en olycka innan den inträffar.

Kom in så berättar vi mer eller boka din provkörning här
Stacks Image 353
Subaru tillverkas av Fuji Heavy Industries som grundades 1953. Subaru är det japanska namnet på stjärnbilden Plejaderna, som i Japan står för pånyttfödelse och styrka. Den första bilen lanserades 1958 och hette Subaru 360. Idag tillverkas 900.000 bilar i fabrikerna i Japan och USA. Subarus symmetriska 4-hjulsdrift lanserades 1972 och modellen Subaru Outback firar 20-årsjubileum 2015.